Deze site wordt met zorg samengesteld, ingericht en getest, zodat deze goed met de meest gebruikte browsers samenwerkt.
Het beste resultaat wordt behaald als de site wordt bekeken met Google Chrome of Mozilla Firefox. Met de Microsoftbrowsers Internet Explorer en Edge is het resultaat iets minder, maar nog altijd goed. Andere browsers hebben wij niet getest.

De site is niet ontworpen voor gebruik op tablets of smartphones.
Afhankelijk van merk en type tablet kan de site daarop meestal wel goed bekeken worden. Vanwege de kleinere schermen is het resultaat op een smartphone gewoonlijk niet erg bevredigend.

Wij hebben ons best gedaan uitsluitend materiaal (teksten en afbeeldingen) op te nemen, waarvan het intellectueel eigendom bij onze vereniging berust, dan wel waarvan de eigenaar ons toestemming voor gebruik heeft gegeven.
Mocht dat onverhoopt niet helemaal gelukt zijn (een deel van het materiaal zit al vrij lang in ons archief), neem dan contact met ons op via onderstaand mailadres.

Mocht u een pagina tegenkomen die niet volgens verwachting werkt, of heeft u tips en/of suggesties: laat het ons even weten.

Stuur ons een mail en we proberen het probleem zo spoedig mogelijk op te lossen, of uw tip of suggestie te verwerken. U ontvangt altijd een terugkoppeling.
Vermeld bij technische problemen welk besturingssysteem en welke browser u gebruikt (bijv. "ik gebruik Windows 10 en Edge").

Paul Mennema
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

 

Volg ons op flogo RGB HEX 72Facebook en IG Glyph FillInstagram.